Kristian takker af

Kære forældre, kære bestyrelse, kære kollegaer, kære medarbejdere, kære samarbejdspartnere og kære alle der ellers er omkring klubben.
 
Så synger det på sidste vers, bogstaveligt talt.
 
For lidt over seks år siden tog bestyrelsen et vovet valg og ansatte ham hvalpen, der kun lige var blevet tør om næsen, som stod med sit uddannelsesbevis i hånden og en tre timer lang PowerPoint om hvad der kunne laves og gøres med og i klubben.
 
Om det var for at lukke munden på mig eller om de kunne se noget i 'ham hvalpen' , det ved jeg ikke.... Men vi må da sige at det er gået okay.
 
Et exit passer sjældent godt og jeg ved at der er lidt pres på for at finde en til at tage over. Men for mit vedkommende er jeg tilfreds med den stand jeg forlader klubben i, især når vi kigger på medlemstal, antal deltagere pr dag og klubben som koncept. Og ikke mindst på de smil som vi ser til hverdag. 
 
Jeg vil driste mig til at sige at vi I fællesskab har rykket klubben fra at være et tvivlende koncept, til en betydelig faktor i børne-unge livet og fællesskabet i Stenstrup. Med et fundament der er støbt i det nuancerede fællesskab og i bredden.
 
Det ville selvfølgelig ikke have været muligt uden den massive opbakning fra forældre og lokal områderne, så til jer skal der lyde et kæmpe tak. Tak for tilliden, tak for hjælpen og tak for sambejdet.  
 
En stor tak skal der også lyde til MIT team her i klubben! I har gjort det til en fornøjelse at komme på arbejde og med hver jeres væsen og evner bidraget til den succes som klubben har. 
 
Især du Tina, har store aktier i mit virke her i klubben. Jeg tænker, at du har talt til 10 en gang, eller to.... og byttet et køleskab, men du har loyalt altid bakket op, bidraget og beriget mig, såvel som klubben.... og tak fordi du lærte mig at afstemme forventninger med mig selv.
 
Tak til skolen, ledelsen, lærere, CETS folk m. Fl. For at åbne op, lukke mig ind... og for berigende og sjovt samarbejde. 
Jeg ved det kræver lidt tålmodighed når "ham der fra klubben" kommer på lærerværelset eller kontoret, men jeg synes i bund og grund, at det har været konstruktivt 'overall'.
 
Tak til konsulenterne og HR Folkene i kommune, som på lærerværelset ved jeg at tålmodighed har været godt at væbne sig med, når der blevet sagt: "det er Kristian fra Stenstrup" i den anden ende af røret.
 
Tak til Marianne og resten af SSP for at se os og mig som en relevant medspiller i børn og unge livet. 
 
Tak til lederne fra de andre juniorklubben, til Kurt for gang på gang at lægge øre til gode ideer og refleksion, til Claus for god kaffe (var det merild eller Peter Larsen den røde) og med dertil uformel snak over bordet i knasten. Og en stor tak og cadeau til resten af lederne for sparring, vidensdeling og ja.... Endnu engang tålmodighed. 
 
Tak til bestyrelsen for friheden og medindflydelsen. Jeg har haft højt til loftet og stort råderum. Der har været plads til personlig og faglig udvikling og det sætter jeg stor pris på. 
 
Også et stort tak til Lasse og brugsen for sparring, grin og debatter om verdens situationen, med udgangspunkt i Stenstrup.
 
Tak til min familie, tak Ditte og drengene, for at lytte, støtte og give plads. Det har ikke altid været en far og mand med overskud der er kommet hjem. Men i har sørget for en tryg, varm og kærlig base, så jeg har kunne restitutiere og komme igen.
 
Til sidste skal der lyde et kæmpe stort super duper tak til alle de skønne unger der har været igennem klubben! De har i den grad været et eksempel, hvor arbejdet bærer lønnen i sig selv. (Det kan jeg jo godt sige nu).
 
En mand som jeg ikke kunne have meget mindre tilfældes med, Warren Buffet, sagde engang: 
"Helt ærligt, at få lov til at gøre det du elsker hver dag, det er den ultimative luksus. Og specielt hvis du kan gøre det med fantastiske mennesker omkring dig." 
 
Pas godt på jer selv og hinanden og pas godt på Klubben. 
 
De bedste hilsner Kristian 

Facebook

facebook