Information

Forsikring:

Familiens egen forsikring dækker børnene.

Bestyrelsens virke i juniorklubben:

Vi gør opmærksom på, at bestyrelsen i juniorklubben, er bestående af frivillige forældre. Dette gælder alle poster.  I tilfælde af, at man kontakter et bestyrelses medlem, må der derfor beregens, en vis ekspeditions tid.
Der afholdes regelmæssigt bestyrelsesmøder, formanden står for indkaldene.

Café/Mad:

Caféen åbner hver dag når medlemmerne kommer fra skole, her serveres en lille snack, fx en grovbolle, knækbrød, frugt, smoothie, minipizza, suppe osv. Altså der er ikke tale om et stort mættende måltid, så hvis dit/jeres barn, er sulten når de kommer hjem, kunne lidt mere mad i madkassen, være en god ide. (Medbragt mad må selvfølgelig gerne nydes i caféen.)

Vi holder som udgangspunkt den sunde linje i Juniorklubben. Hvis børnene har chips, slik osv. med i tasken bedes det blive der til de tager hjem fra klubben.
Ved specielle lejligheder og events vil der dog blive gjort undtagelser.

Garderober:

Når medlemmerne kommer i klub, er der indgang i vores gardarobe, her kan tasker, jakker og sko efterlades.
HUSK(!) at tage skoene af når i går ind, af hensyn til rengøringen. (På forhånd tak)

Ture ud af huset/bytur:
Når vi er på ture (står altid på hjemmesiden), sørger vi for en lille snack inden afgang eller medbragt. Er vi på bytur, bestemmer I selv derhjemme, hvor mange penge jeres barn må få med. Som udgangspunkt mener vi at 30 kr. er nok, hvis der "bare" skal snoldes. Vi forsøger at lægge ture ud af huset på dage, hvor der er flest i klubben og hvor medlemmerne har fri samtidig.
Vi er rigtig glade for vores ture ud af huset og især vores byture. Her har vi mulighed for, at klæde de unge mennesker på, til når de engang selv skal begynde, at kunne begå sig i det offentlige rum, fx på vej til toget, på perronen, i toget/bussen, gadebilledet, i forretninger osv.

PC'rum og ps4:

Vi har et lille pc-rum med fire computere og en ps4 i aktivitetsrummet. Der må spilles 30 minutter pr. dag og man booker sig ind, alene eller med en gruppe. Vi forventer at før eller efter man har spillet, er man fysisk aktiv.

Ipad og mobil tider:

Ligesom med pc og ps4 skal man booke en ipad eller mobil tid, hvor der kan spilles 30. minutter.

Fritids aktiviteter:

Vi hjælper naturligvis børnene med at huske at komme til fodbold, håndbold, musik m.m.- men vi træner dem også i selv at huske deres ting.

Regler for Juniorklubbens Instagram side:

Mobning er forbudt, man vil blive smidt af gruppen hvis dette forekommer.

Hvis man lægger billeder op af andre, skal der være givet en tilladelse af vedkommende på billedet.

Billederne der uploades på siden skal være sobre, smagsfulde og anstændige.